Meny
Fotboll i Hjo Engångskamera, bra eller dålig?

Ett helt nytt år

Skriven den 8 januari, 2011

Gott nytt år ska jag väl säga, lite sent. Under året som gått har mycket hänt, jag har fått in många uppdrag, både inom foto, webb och trycksaker. Men även mina studier har gått bra, jag har lärt mig mycket som jag kommer att ha nytta av.

Just nu håller jag på att finslipa på mitt examensarbete, jag och en klasskamrat undersöker arbetsgivarvarumärket (Employer Brand) på Göta Ingenjörregemente Ing2 i Eksjö. Ett mycket intressant arbete. Precis som att företag behöver arbeta med varumärket på sina produkter och tjänster så behöver de även arbeta med sitt varumärke som arbetsgivare för att lättare kunna attrahera rätt personal.

Året som just börjat blir ett spännande år. Vi kommer att flytta till Skövde i månadsskiftet januari-februari. Jag kommer att arbeta ännu mera med mitt företag, bland annat tillsammans med Ateljedigital.

Så om du behöver hjälp med till exempel bröllopsfoto, webbplatser, marknadsföring eller trycksaker så kommer jag numera att finnas i Skövde. Givetvis kan jag hjälpa till på andra platser också.

Kommentarer

Kommentarer

Inga kommentarer än