Meny
Engångskamera, bra eller dålig? Fotboll i Hjo

Hur gör man för att skärpa sina bilder?

Skriven den 20 juni, 2011

När man har tagit några bra foton och vill publicera dem, antingen på internet eller skriva ut dem så behöver man skärpa dem. Det finns massor av guider som talar om hur man ska göra, det kan vara svårt att veta hur mycket man ska skärpa, man ska göra olika för webb och tryck, det är en hel vetenskap skulle man kunna säga.

Jag har tidigare skrivit om att jag varit på seminarium med Stefan Olsson under mässan OnTrack imaging, då berättade han om ”Kvalitetsstandard för fotografen”. Nu har han skrivit en artikel på Svenska Fotografers Förbunds webbplats som handlar om skärpning. Jag tycker att den är intressant så jag rekommenderar er att läsa den.
Klicka här för att komma till artikeln.

Kommentarer

Kommentarer

Inga kommentarer än