Meny
Engångskamera, bra eller dålig? Fotboll i Hjo

Lantmännens silo i Skövde rivs

Skriven den 3 november, 2011

Det har varit många turer fram och tillbaka om lantmännens silo i Skövde. Den används inte längre så den behöver heller inte vara kvar. Det bestämdes att den skulle rivas men så plötsligt fick någon syn på att en berguv vid namn Edvin flyttat in där. Skövde fågelklubb fick som de ville och rivningen fick vänta.

Nu har Edvin flyttat och rivningen börjat. Samtidigt som silon är ful och bara står där till ingen nytta tycker jag att det känns lite sorgligt att den ska rivas. Att riva tar inte så lång tid i jämförelse med hur lång tid det tog att bygga den. Tänk vilket slit och vilket hantverk som nu inte värderas något och bara ska bort. Men, allt har väl sin tid och silons tid är nu ute.

Jag gick dit idag och dokumenterade rivningen, här bjuder jag på några av bilderna.

Kommentarer

Kommentarer

Inga kommentarer än