Meny
Fotboll i Hjo Engångskamera, bra eller dålig?

Plugin till webbläsaren som visar teckensnitt

Skriven den 2 januari, 2012

Jag har installerat ett nytt litet plugin till min webbläsare. När jag surfar runt på olika hemsidor så undrar jag ibland vilket teckensnitt de använder, då kommer detta plugin till sin rätt eftersom man väldigt enkelt kan se vilka teckensnitt som används på hemsidan.

Pluginet heter WhatFont Tool och det fungerar så att man trycker på en knapp längs upp i webbläsaren, sedan håller man muspekaren över texten man vill undersöka. Då kommer det upp en liten ruta som identifierar teckensnittet.Väljer man att klicka på texten (det funkar att klicka på länkar också) kommer det upp en större ruta som visar font-size, line-height osv.

Det är bara att ladda ned och använda!

Kicka här för att komma till pluginet.

 

Kommentarer

Kommentarer

Inga kommentarer än