Meny
Engångskamera, bra eller dålig? Fotboll i Hjo

Reportagefoto åt ABB. Energilagret, Falbygdens energi

Skriven den 25 juni, 2012

Tidigare i år ringde det från ABB, de undrade om jag kunde fotografera åt dem på Falbygdens energi. ABB har sålt ett energilager dit, vid tillfället för fotograferingen laddade de elbilar från Volvo med lagrad el, ett unikt ögonblick.

Bilderna användes både till ett fackpressmeddelande och till ABB:s personaltidning. Klicka här för att se pressmeddelandet.

Här är några av bilderna.

Elbil från Volvo framför energilagret på Falbygdens energi. Reportagefoto åt ABBLars Ohlsson, FEAB och Fredrik Isaksson, ABB. Reportagefoto åt ABBElbil från Volvo laddas från energilagret vid Falbygdens energi. Reportagefoto åt ABB

 

Kommentarer

Kommentarer

Inga kommentarer än