Meny
Fotboll i Hjo Engångskamera, bra eller dålig?

Ny hemsida till inredia.se

Skriven den 7 april, 2013

Ny hemsida till inredia, the melting pot of interior design

Hemsida till inrediaInredia är en stor satsning som bland andra Tibro kommun gjort det senaste året. De har byggt om ett hus till utställningslokal/möteslokal. Men inte bara det, de har fyllt huset med framtid och visioner och även Tibros historia som Sveriges möbelcentrum.

I huset blandas nytt och gammalt i en härlig balans. Huset rymmer även en restaurang och samlingslokaler som man kan boka.

På hemsidan finns information om verksamheten, det finns bilder och texter från en svunnen tid i det ”digitala muséet” och det finns ett kalendarium där man kan se vad som är på gång. Inredia har stora visioner och detta är bara en början. Sidan är byggd så att det lätt går att bygga ut den och komplettera med nytt innehåll.

Besök sidan på www.inredia.se

Kommentarer

Kommentarer

Inga kommentarer än