Meny
Engångskamera, bra eller dålig? Fotboll i Hjo

Produktfotografering av garner

Skriven den 11 februari, 2014

I arbetet med att bygga en webbshop behövdes det bilder på alla de garner som ska säljas på sannamohair.se

Det blev produktfotografering av över 1000 olika garner och andra produkter. Produktfotograferingen skedde på plats i Sånna Mohairs butik, det skulle ta alldeles för lång tid och det skulle vara svårt att hålla ordning på alla olika garner om fotograferingen skulle ske någon annan stans.

Att fotografera garn kanske inte låter speciellt inspirerande, men det var det. Alla olika sorter har sin egen charm, inget nystan var det andra likt. Alla mönster och färger gjorde att tiden med kameran och tiden vid datorn för efterbearbetning kändes rolig.

Besök webbshopen och se alla bilder på www.sannamohair.se

Produktfotografering garn Produktfoto garn Produktfoto garn Produktfoto garn Produktfoto garn Produktfoto garn

Kommentarer

Kommentarer

Inga kommentarer än