Meny
Fotboll i Hjo Engångskamera, bra eller dålig?

Webbshop till Sånna Mohair

Skriven den 27 april, 2014

webbshop garn sånna mohair

Sånna Mohair behövde en webbshop för att utvidga sin kundkrets. Jag har haft förmånen att leverera den.

Forskning visar att om man har en fungerande webbshopp så ökas ofta omsättningen inom företaget. Det är till och med så bra att förekomsten av en webbshopp ofta ökar omsättningen även i den fysiska butiken. Därför är det viktigt att ha en väl fungerande webbshopp för att på bästa sätt ta hand om sina kunder.

Sånna Mohair är en liten butik på landet utanför Tibro som i första hand säljer garn. Kunderna åker dit för att handla och umågs. För att utvidga sin kundkrets ytterligare har Ingemar beslutat att skapa en webbshop som ett komplement till den fysiska butiken. Nu har bytiken två ben att stå på, butiken utanför Tibro som har öppet två gånger per vecka och webbshopen som har öppet dygnet runt, alla dagar i veckan.

I sortimentet finns nästan 1500 produkter som kan köpas både i butiken och i webbshopen. Man plockar helt enkelt ihop produkterna man vill köpa i en kundkorg och när man känner sig nöjd går man vidare till betalningen som sköts smidigt och säkert via Payson. Det går att betala med både kreditkort och internetbank. I arbetet med shoppen har jag även hjälp till med produktfotograferingen av alla garner.

www.sannamohair.se

Kommentarer

Kommentarer

  1. Webbutiken var en stor besvikelse!
    I motsats till hur man söker garn när man är användare dvd antingen på kvalitet eller färg eller stickobjekt, kan man bara söka via märkesvara, vilket är relativt ointressant om man inte bara är ute efter att komplettera det man redan köpt någonannanstans.

    MVH och hopp om förbättrad sökfunktion

    Kommentar av Christina den 15 juli, 2014 kl 19:05
  2. Det är inget jag kan råda över, sidan byggdes helt efter kundens önskemål.

    Kommentar av Erik den 17 juli, 2014 kl 18:48