Meny
Engångskamera, bra eller dålig? Fotboll i Hjo

Ny hemsida till Mia Högfeldt

Skriven den 22 oktober, 2014

miahogfeldt

Mia Högfeldt behövde uppdatera sin hemsida så att den blev anpassad för enheter med olika storlek på skärm. Dessutom ville hon ha möjlighet att publicera tutorials på sin hemsida. Jag fick äran att hjälpa henne med detta.

Mia arbetar som stylist och har Nike, TV4, IKEA, OLW McDonalds, Lars Wallin med i listan bland sina kunder. I nuläget är hon aktuell i tv4:s program ”Shes got the look” som en av tre stylister.  Tv4 skriver på sin hemsida om Mia:

”Mia Högfeldt är makeupvärldens alldeles egna goda fé.
Det finns knappt en tv; musik; reklamproduktion eller ett fashionshoot värt namnet, där Mia inte varit framme med sina förtrollade penslar. Mia bidrar inte bara med puder och färg till redan så vackra anleten, utan även med en stor portion omtanke och kärlek till hela teamet; varje dag.”

Den nya hemsidan ser ut ganska likt som den var innan, ett avskalat stilrent utseende men de stora skillnaderna är bland annat mobilanpassningen och tutuorialfunktionen. Mia kan även lätt ändra innehållet sidorna själv och enkelt skriva i sin blogg.

Du hittar hemsidan på www.miahogfeldt.se

Kommentarer

Kommentarer

Inga kommentarer än