Meny
Engångskamera, bra eller dålig? Fotboll i Hjo

Ny hemsida till ”Melander Bexell”

Skriven den 16 april, 2014

Ny hemsida till Melander Bexell

Carina Melander och Lena Bexell behövde en ny hemsida till sitt företag. 

Melanderbexell erbjuder allt från individuellt stöd för chefer och ledare till kompletta program för verksamhetsutveckling. På sin hemsida visar de upp tjänsterna som erbjuds och berättar hur de arbetar.

AD Annika Nilsson gjorde disposition och design, programmeringen skötte jag.

Några av de krav de hade när jag skulle börja programmera den nya hemsidan åt dem var att de lätt skulle kunna redigera innehållet själva och lägga till nya sidor och nyheter. Jag bygger oftast hemsidor med WordPress som publiceringsverktyg, då får användare tillgång till allt innehåll och kan lätt ändra det. Förutom detta så får de bland annat besöksstatistik för sidorna och kan lätt se vilket innehåll som intresserar besökarna mest och var besökarna befinner sig m.m.

www.melanderbexell.com

Kommentarer

Kommentarer

Inga kommentarer än